- 015 65 76 74
- info@milo-catering.be
- Maandag tot vrijdag: 08:00 - 17:00
Dagen | Gerechten | Allergenen | |
---|---|---|---|
Maandag 29 april 2024 | Minestronesoep Aardappel met bloemkool in bechamelsaus en boomstammetje Gebak of fruit | ||
Dinsdag 30 april 2024 | Kervelsoep met balletjes Gevulde kipfilet met pepersaus – trostomaat uit de oven en gebakken aardappel Gebak of fruit | ||
Gevulde paprika met verse tomatensaus en aardappelpuree | Groentesoep Gevulde paprika met verse tomatensaus en aardappelpuree Gebak of fruit | ||
Spaghetti Bolognaise | Tomatencrèmesoep met balletjes Spaghetti bolognaise GEEN DESSERT | ||
Kabeljauwfilet met mosterdsaus en knolselderpuree | Aspergesoep Kabeljauwfilet met mosterdsaus en knolselderpuree geen dessert mogelijk |
Weekschotels | Gerechten | Allergenen | |
---|---|---|---|
Appelcake (405gr) | Appelcake (405 gr) | ||
Ceasar salade | Soep van de dag Ceasar salade Gebak of fruit | ||
Vitello Tonato salade | Soep van de dag Vitello Tonato salade Gebak of fruit | ||
Vol au vent met een koekje en een tomatenslaatje | Soep van de dag Vol au vent met een koekje en een tomatenslaatje Gebak of fruit | ||
Canneloni gevuld met gehakt verse tomatensaus | Soep van de dag Canneloni gevuld met gehakt en verse tomatensaus Gebak of fruit | ||
Broccolipuree met kippenworst en vleessaus | Soep van de dag Broccolipuree met kippenworst en vleessaus Gebak of fruit | ||
Klassieke koude schotel met hespenrol en asperges | Soep van de dag Klassieke koude schotel met hespenrol en asperges Gebak of fruit | ||
Spinaziepuree met vissticks en verse tartaar | Soep van de dag Spinaziepuree met vissticks en verse tartaar Gebak of fruit |
Luxe Weekschotels | Gerechten | Allergenen | |
---|---|---|---|
Filet pure peperroom met gebakken aardappel en slaatje | Soep van de dag Filet pure peperroom met gebakken aardappel en slaatje Gebak of fruit | ||
Asperges op Vlaamse wijze met gebakken krieltjes | Soep van de dag Asperges op vlaamse wijze met gebakken krieltjes Gebak of fruit |
Promo-schotel: | Gerechten | Allergenen |
---|
© 2022 Milo-Catering