- 015 65 76 74
- info@milo-catering.be
- Maandag tot vrijdag: 08:00 - 17:00
Dagen | Gerechten | Allergenen | |
---|---|---|---|
Maandag 01 mei 2023 | |||
Dinsdag 02 mei 2023 | Kervelsoep Lasagne Bolognaise Gebak of fruit | ||
Woensdag 03 mei 2023 | Bloemkoolsoep Kipfilet met verse ananas, currysaus en rijst Gebak of fruit | ||
Donderdag 04 mei 2023 | Tomatensoep Aardappel met Andijvie in bechamelsaus en Schnitzel Gebak of fruit | ||
Vrijdag 05 mei 2023 | Spinaziesoep Gestoomde Heekfilet met witte wijnsaus – gestoofde prei en puree Gebak of fruit |
Weekschotels | Gerechten | Allergenen | |
---|---|---|---|
In de kijker: Vers gebakken Cake | Lekker huisgebakken Vanille-Cake | ||
In de kijker: Vers gebakken Amandelcake | Huisgebakken Amandelcake | ||
Wrap met kip, paprika en ijsbergsla | Soep van de dag Wrap met kip, paprika en ijsbergsla Gebak of fruit | ||
Luikse balletjes met puree | Soep van de dag Luikse balletjes met puree Gebak of fruit | ||
Wortelpuree met gebakken hespenworst | Soep van de dag Wortelpuree met gebakken hespenworst Gebak of fruit | ||
Koude Schotel met hespenrolletje en asperges | Soep van de dag Koude schotel met hespenrolletje en asperges Gebak of fruit | ||
Spinaziepuree met spek | Soep van de dag Spinaziepuree met spek Gebak of fruit | ||
Koude Schotel met haringfilet en ajuin | Soep van de dag Koude Schotel met haringfilet en ajuin Gebak of fruit | ||
Witloof in den oven met puree | Soep van de dag Witloof in den oven met puree Gebak of fruit | ||
Traag gegaard hammetje met mosterdsaus en gratin aardappelen | Soep van de dag Traag gegaard hammetje met mosterdsaus en gratin aardappelen Gebak of fruit |
Luxe Weekschotels | Gerechten | Allergenen | |
---|---|---|---|
Asperges op Vlaamse wijze met gebakken krieltjes | Soep van de dag Asperges op Vlaamse wijze met gebakken krieltjes Gebak of fruit | ||
Ribbetjes op onze wijze met lookaardappelen en Coleslaw | Soep van de dag Ribbetjes op onze wijze met lookaardappel en Coleslaw Gebak of fruit |
Promo-schotel: | Gerechten | Allergenen |
---|
© 2022 Milo-Catering