Uw dagelijks afhaalschotel € 9,5    (550 gr)

Ook verkrijgbaar seniorendagschotels € 8,5  (kleinere portie van onze dagschotel 100 gr aardappel - 150 gr groenten - 100 gr vlees. Eventueel voegen wij hier nog saus aan toe.

                  

- Lekker, snel en vers eten afhalen.

- Op weekdagen.

- Elke dag een andere maaltijd.

- Makkelijk online bestellen

- Enkel nog op te warmen

- levering op aanvraag

 

Vraag naar onze leveringsvoorwaarden en onze

afhaalpunten: Putte, Boortmeerbeek, Keerbergen, Heist op den berg, Begijnendijk, Hever, Sint Katelijne Waver, Bonheiden, Betekom en Mechelen.

Staat uw levering er niet bij bel ons en wij kijken wat mogelijk is.

 

Er is nood aan kant-en-klaarmaaltijden die je niet met een schuldgevoel opzadelen.

Steeds meer mensen hebben geen tijd om zelf te koken. Hun professioneel leven vraagt veel, maar een mens moet eten.

En gezond eten, toch? Door het tijdsgebrek valt de keuze echter al gauw op kant-en-klaarmaaltijden vol vet, suiker en zout, en geproduceerd met stoffen die niet goed zijn voor onszelf en het milieu.

Een schuldgevoel is bijgevolg nooit veraf. Kies voor milo-catering om uw dagverse kant en klare maaltijden af te halen of te laten leveren.

Lekker en gezond.

 

De voedingsmarkt is in beweging. Consumenten verlangen naar klaargemaakte maaltijden met dezelfde smaak en versheid als zouden ze die zelf koken.

Er is een behoefte aan gezond eten, onbewerkt en vrij van ongezonde vetten, chemicaliën en suikers.  Daar zorgt Milo voor.

 

Milo-catering wil aantonen dat kant-en-klaargerechten ook gewoon echt lekker, gezond en ook nog eens goed voor ons als mens kunnen zijn.

Wij gebruiken steeds verse ingrediënten. Kleur- en smaakstoffen hebben we dus niet nodig. Laat staan bewaarmiddelen.

 

Voor elke dag hebt u de keuze uit een dagschotel, we hebben ook steeds kindvriendelijke gerechten. Je kan ook kiezen uit onze vaste Standaardgerechten en ook uit onze Pure Keuken. Wekelijks kan u ook kiezen uit twee soorten verse soep gemaakt met ingrediënten recht van het veld. Onze dagschotels zijn bereid door een professionele, kok met de nodige verfijning.

 

De dagschotels zullen iedereen smaken. We zijn een oplossing voor mensen die weinig tijd hebben, bejaarden die nog lekker willen eten,

Gezinnen met schoolgaande kinderen. Kortom mensen die toch nog lekker en gezond willen eten.