• Nieuw in ons Gamma: Empanades

  Onze Empanades kunnen gegeten worden als lunch of als hoofdgerecht.Ook als aperitiefhapje kunnen zij zeker dienst doen. Heel makkelijk zelf af te bakken. Verkrijgbaar in verschillende vullingen.
 • Spaghetti Bolognaise

  Proef onze spaghetti bolognaise ook een keer. Liever enkel alleen de saus, deze kan je bij Milo-catering kopen per kilo.
 • 1
 • 2

Onze maaltijden

 

Uw dagelijkse dagschotel voor de prijs van €9,50 (550 gr).

Ook verkrijgbaar: seniorendagschotels €8,50 (kleinere portie van onze dagschotel 100 gr aardappel - 150 gr groenten - 100 gr vlees eventueel voegen wij hier nog saus aan toe)

 

 • Lekker, snel en vers eten afhalen                                                    
 • Op weekdagen
 • Elke dag een andere maaltijd
 • Makkelijk online bestellen
 • Enkel nog op te warmen
 • Levering op aanvraag

 

Vraag naar onze leveringsvoorwaarden en onze afhaalpunten.

 

Er is nood aan kant-en-klaar maaltijden die je niet met een schuldgevoel opzadelen.  Steeds meer mensen hebben geen tijd om zelf te koken.  Hun professioneel leven vraagt veel , maar een mens moet eten.  En gezond eten toch?  Door het tijdsgebrek valt de keuze echter al gauw op kant-en- klaarmaaltijden vol vet, suiker en zout en geproduceerd met stoffen die niet goed zijn voor onszelf en het milieu.  Een schuldgevoel is bijgevolg nooit veraf.  Kies voor milo-catering om uw dagverse kant en klare maaltijden af te halen of te laten leveren.  Lekker en gezond.

 

De voedingsmarkt is in beweging.  Consumenten verlangen nar klaargemaakte maaltijden met dezelfde smaak en versheid als zoden ze die zelf koken, er is een behoefte aan gezond eten, onbewerkt en vrij van ongezonde vetten, chemicaliën en suikers.  Dar zorgt Milo voor.

 

Milo-Catering wil aantonen dat kant-en-klaargerechten ook gewoon echt lekker, gezond en ook nog eens goed voor ons als mens kunnen zijn.  Wij gebruiken steeds verse ingrediënten.  Kleur- en smaakstoffen hebben we dus niet nodig. Laat staan bewaarmiddelen.

 

Voor elke dag hebt u de keuze uit een dagschotel, we hebben ook steeds kindvriendelijke gerechten.  Je kan ok kiezen uit onze vaste standaardgerechten en ook uit onze Pure keuken.  Wekelijks kan u ook kiezen uit twee soorten verse soep gemaakt met ingrediënten recht van het veld.  Onze dagschotels zijn breide door een professionele kok met de nodige verfijning.

 

De dagschotels zullen iedereen smaken.  Wij zijn een oplossing voor mensen die weinig tijd hebben, beaarden die nog lekker willen eten, gezinnen met schoolgaande kinderen.  Kortom mensen die toch nog lekker en gezond willen eten.

 

Onze dagmenu's:

Uw dagelijks afhaalmenu €15,00

Onze dagmenu is een volwaardig menu met soep en dessert.  U krijgt 250 ml verse soep, dagschotel 550 gr en dessert van de dag.

Uw dagelijks seniorenmenu €10,00

Dit is een volwaardig menu in een kleinere portie.  150 ml soep, 350 gr seniorendagschotel en 1 dessert van de dag.

Levering

 • Onze leveringen worden in gekoelde wagens naar jullie thuisgebracht. Wij leveren gratis aan huis.

Contact

Milo-catering

Lierbaan 57

2580 Putte (Belgische gemeente)

 

Tel: 015/65.76.74

Mail: info@milo-catering.be

 

 

 

Openingsuren

Open van maandag tot vrijdag:

08.00u tot 17.00u

 

 

 Webdesign Creanans | info@milo-catering.be